Wat fijn dat je contact op wilt nemen!

Dat kan soms een hele stap zijn, weet ik uit ervaring. Ook ik heb door de jaren heen die stap diverse keren gezet omdat ik er zelf niet goed uitkwam en handvatten nodig had om weer sterker in het leven te staan. Ik begrijp daarom je aarzeling en de drempel waar je overheen moet stappen.

Misschien heb je al begeleiding elders gehad en heb je gemerkt dat het resultaat wat je verwacht zo ontzettend afhangt van wie er als hulpverlener tegenover je zit. Misschien heb je een afstand gevoeld, misschien was je met jouw ervaring kundiger dan de hulpverlener en kreeg je niet de verwachtte handvatten. Misschien kreeg je adviezen die helemaal niet bij jou pasten.

Ons contact zal anders zijn. Ik ga als professional uit van een gelijkwaardige relatie met jou. Ik ben nabij en pas mijn tempo aan dat van jou of je kind aan. Ik ben aanspreekbaar op meerdere vragen of problemen en samen gaan we op zoek naar de oplossing. Je zult handvatten krijgen die bij jou passen en waarmee je verder kunt.

Als moeder weet ik waar jij doorheen gaat en wat je nodig hebt voor jezelf en voor je kind. Als persoon weet ik wat het inhoudt om hooggevoelig te zijn, vast te lopen en verlies te kennen. Als professional voeg ik deze ervaring bij een gedegen ondergrond aan kennis en ontwikkel ik trajecten en hulpmiddelen voor jou. 

Ons eerste gesprek is van beide kanten een kennismaking. We verkennen in dit gesprek waar je tegenaan loopt, of ik kan helpen en vooral ook hóe ik kan helpen. Er zijn geen kosten aan verbonden en het verplicht je tot niets. 

Ik ontmoet je heel graag!

Linette

 

 

Op dit moment is er een wachtlijst en is aanmelding voor een kennismakingsgesprek niet mogelijk. Het is wel mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. Ik neem dan in september 2023 contact met je op om je verder te informeren. 

Graag wil ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek met betrekking tot:

Foto: Lisa Forman